marți, 7 februarie 2012

Rugăciune sub lună


În această lume uluitoare 
un "Te iubesc" șoptit 
are aceeași valoare.

De ce ar fi greu să lăsăm iubirea să topească limitele dintre noi?
Sunt nenumărate feluri de rugăciune, atât de multe feluri de închinare, atâtea moduri de a sărbători și a te bucura. Sunt diferite moduri de-a păstra tăcere și atâtea melodii ce cântă fericirea. Lumea iubește în atâtea forme și comunică-n atâtea stiluri. Sunt atâtea convingeri și tradiții... Și natura e altfel de fiecare dată, norii își schimbă formele în fiecare secundă, luna e alta în fiecare noapte. Crește lumina lunii în aceste nopți și stelele pulsează mai repede pe boltă chiar de sunt vânturi năprasnice.
Iubirea adevărată e aceeași, prietenia la fel, chiar de sunt multe tipuri de aripi sau înfățișări. Sufletele ce poartă dragoste și pace sunt identice, iar spațiile dintre ele sunt binecuvântate. Mâna întinsă prietenește are ceva sacru, căci în palmă este sufletul. Atingerea unește. Mâinile aduse împreună întăresc o rugăciune. E totul atât de simplu... și atâta pace e în jur.
Mă rog lunii întregi ca lumea să înțeleagă și să îndrăznească să iubească, e singura cale de-mplinire. E atâta frumusețe dincolo de limite și limitări. Uluitoare frumusețe e în diversitate, în lumea de dincolo de cunoaștere. În fiecare inimă deschisă e loc pentru toate, pentru totdeauna. Mă rog pentru tot ce este, mă rog să nu mai fie greu să fim la fel. Mă rog pentru cei ce privesc prin ochii iubirii, pentru cei ce au inimi pline de liniște, pentru cei ce șoptesc rugăciuni cu speranță, pentru cei ce-și doresc o atingere prietenească. Viața să le fie frumoasă și liniștită, plină de iubire!


Vladimir Kush - Candle 
oil on canvas  14" x 16"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu