luni, 11 octombrie 2010

Despre Iubire



O dragoste adevarata nu are nimic de-a face cu permanenta. Este doar iubire. Traim doar din dragoste. Aceasta poate dura mult timp sau nu poate dura nici o zi. Chiar dacă este acolo pentru un singur moment, ea ne da gust de eternitate.
 Daca nu ti-e frica, ea poate dura mai mult pentru ca frica este otrava.; frica otraveste totul.
  Dacă nu ti-e teama pentru maine, poti sa traiesti astazi. Daca ti-e frica pentru maine, vei distruge ziua de astazi.SI odata ce astazi este distrus, cum sa mai vina maine?
Traieste fara frica si traieste periculos. Nu trebuie sa faci compromisuri pentru confort sau din comoditate. Mai bine sa traiesti in disconfort dar sa traiesti, decat sa traiesti in confort dar sa fi mort.
Pentru ca poti astepta confortul - in mormant va fi perfect confortabil si in afara oricarui pericol. Nimic nu se poate intampla acolo, nu exista nici un pericol. Nu poti muri din nou, nu te poti imbolnavi din nou, nu poti fi parasit sau furat. Va fi o pace perfecta. Doar asta scrie pe majoritatea mormintelor: "Odihneasca-se in pace."

 Asa ca atat timp cat esti in viata, fii in viata. Accepta toata nesiguranta. Toate provocarile. Fara compromis.
Iubeste cu tot sufletul, dar nu cere permanenta. Doar prostii cer asta. Daca vei cere permanenta, vei primi numai lucruri false. Numai lucrurile false sunt permanente. 
  O dragoste adevarata nu are nimic de-a face cu permanenta, nu există nici o legatura. Se poate întampla doar pentru o clipa, poate fi ca un fulger, dar asta nu înseamnă că fulgerul este ireal, pentru că se întâmplă numai pentru un moment.  
 Trandafirul se deschide dimineata si uneori pana seara petalele cad si el se usuca. Asta nu inseamna ca a fost ireal.

Trandafirii adevarati se ofilesc repede, doar cei de plastic sunt pentru totdeauna. Doar ca ei nu au miros, nu au viata, sunt doar o copie.
Creste trandafiri reali in viata ta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu