luni, 13 decembrie 2010

Trezeşte-te fată!

Eşti o fiinţă unică. Un spirit care se înalţă. Eşti o floare parfumată cu zeci de petale. Eşti un lup alb.
Simţi poezia vieţii şi muzica existenţei. Ştii să dansezi pe stele. Ştii să cânţi ca privighetoarea. Ştii să vânezi ca un tigru. Ştii să plângi ca o ploaie de vară. Ştii să surâzi ca un curcubeu. Ştiu că şi tu crezi în miracole şi le simţi la tot pasul. Deschide ochii! Trezeşte-te!
Fii fericită! Cântecele toate sunt pentru tine, florile toate sunt pentru tine, stelele toate sunt pentru tine.
Iubeşte! Uită! Iartă!
Ai uitat că porţi infinitul la deget?  Spiritele libere sunt puternice şi înţelepte. Învaţă de la frunză şi piatră. Învaţă de la vânt şi soare. Ochii sus. Cerul albastru e deasupra ta. Vântul te piaptănă. Florile te îmbracă. Pădurea ţi-e templu. Şterge-ţi lacrimile. Ajunge!Sunt stele care te aşteaptă, sunt suflete care au nevoie de tine.
Restul e cenuşă suflată de vânt.

Un comentariu:

  1. A venit in pragul casei tale intr-o zi un Lup alb... I-ai impartasit tot si toate pana la 444 si oglinda si-a regasit cioburile nesparte. Raspunsuri ati gasit impreuna, intrebari inca mai aveti, important este ca prinzatorul de vise e la tine si Lupul alb abia acum isi desluseste puterile, cand zapada cea dintai i-a atins blana. Si el, chiar daca e alb si intelept, avea nevoie de curatare, de purificare, de iubirea ce cade in petale de ingeri peste el. Impreuna, spate in spate, suflete de lumina trebuie sa impartiti din cunostintele voaste, din iubirea voastra, din invataturile voastre, din lumina voastra tuturor celor care vor fi curatati de aceasta iarna... Ce urmeaza e drumul vostru! Deschideti-va ochii bine! Si sa nu strigati! Tacerea voastra este importanta!

    RăspundețiȘtergere