duminică, 14 noiembrie 2010

Lumi paralele

Visul e o prelungire a vieții, dorințele cele mai ascunse se transformă în realitate aici. Trăim și iubim, ne dorim, suferim, implorăm și dăruim.
În vis se întâmplă minuni. Nu sunt bariere, nu sunt limite. Putem să zburăm, avem aripi, putem călători la distanțe incredibile într-o singură clipă. Mergem pe apă, ne cățărăm pe cel mai înalt pisc fără niciun pic de efort. Avem aripi. Avem puteri neașteptate.
Visele frumoase ne fac mai frumoși, visele urâte ne fac mai puternici. Doar de noi depinde. Coșmarurile ne aduc în fața ochilor slăbiciunile și temerile. Alergăm nebunește urmăriți de ele, cădem în gol într-o prăpastie fără fund sau ne înecăm în cea mai neagră apă ce se poate. Puterea din interior ne salvează, credința și iubirea ne deschid aripile și ne aduc izbăvirea. În lupta din interior ne regăsim așa cum suntem. Suflet pur sau întinat. Uneori avem aripi, alteori suntem legați cu cele mai grele lanțuri. Ne înfruntăm fricile. Înfruntăm răul drepți și cu privirea de oțel. Zâmbetul neînfricat distruge orice umbră. Câteodată, știind că nu ne descurcăm singuri, ne rugăm, cerem ajutor. Șoptim cuvinte magice ce ne aduc ajutorul celor mai puternici și mai puri. Simțim atunci prin toți porii căldura și liniștea dată de ajutorul celor ce ne protejează, sufletele ce ne veghează și ne îndrumă pașii.
Visăm mereu, visăm uneori și cu ochii deschiși. Alegem. Înțelegem. Trăim. Mereu în lumi paralele.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu