marți, 28 decembrie 2010

Puterea Iubirii şi Adevărul Luminii


Puterea să ne fie Iubirea. Lumina să ne fie Adevărul. Iubirea să ne fie Puterea. Adevărul să ne fie Lumina.
 Să se înalţe din noi munţi albaştri spre cer şi soare.  În locul aşteptării să simţim pace. Să reînvăţăm să trăim în armonie şi echilibru. Să fim ce suntem, să fim ce trebuie să fim. Să fim ce putem să fim, să fim acei care suntem.
Să ne bucurăm de Puterea Luminii, de Iubirea Adevărului. Credinţa să ne însoţească peste tot. Să ne întregim. Să ne împăcăm. Cu noi şi cu ceilalţi. Să ne iubim. Pe noi şi pe ceilalţi.

Un comentariu:

  1. Am trait cateva lucruri...le-am scris poetului care a compus Mii de smaralde ...recent...suna cam asa:
    Viata este forta care ne poarta pe acele cai ca sa aflam iubirea, iubirea este adevarul din noi, adevarul-iubire ne elibereaza inocenta, iar inocenta este Lumina pe care forta vietii o va face sa se manifeste. E o roata!

    De aceea nimeni din care a fugit viata nu mai poate gasi Lumina-inocenta! pentru ca numai forta vietii te poarta sa o gasesti!

    Eu sunt Lumina, Adevarul Si Viata, a spus Iisus, Fiul lui Dumnezeu! El este Inocenta, Iubirea si Forta - in sensul de putere - si pana ce acestea trei nu se afla la un loc in masinaria asta numita Om, adica Treimea Sfanta, omul nu se elibereaza, nu devine liber! Pentru ca ce poate fi mai sfant decat Iubirea, decat Inocenta si decat Forta care tine intreg universul din noi? Pentru ca in fiecare din noi, este un univers!

    RăspundețiȘtergere